2016. július 24-én benépesült a Városi Liget.

Kicsiket-nagyokat, gyerekeket-szülőket, nagyszülőket vártak az egyesület tagjai. A nagy melegben a kilátogatók arcfestésen, testfestésen, kézműves foglalkozáson vehettek részt.

Az ingyenes program része volt többek között Harmati Lászlóné és Novák Ildikó hastánc bemutatója, Hevesi Imre műsora is, aki vidám gyerekdalokkal, slágerekkel szórakoztatta a színpad előtt ülőket. Az előző évekkel ellentétben nem csak ugráló vár, hanem vízifoci is várta az érdeklődőket. Ez a játék az időjárás miatt a legnépszerűbb eszköz lett a Ligetben ezen a délutánon és lelkesen „estek- buktak” a fiatalok és igyekeztek sportszerűen gól rúgni.

Az árusok portékáikat, az íjászok a sportágukat mutatták be és a kineziológus szaktudását is igénybe vehették. Az egyesület záró programja volt a tombolasorsolás rengeteg felajánlással, hogy minden gyermek nyerjen és vigyen haza valami apró emléktárgyat. A szervezők ebben az évben is emlékezetes, gazdag programot állítottak össze, melyet a tagok összefogásával megvalósítottak.

Minden helyszínen ott voltak az egyesület tagjai, zsíros kenyeret kentek, kínáltak, fotóztak, apukák a vízifocinál segédkeztek. Köszönet illeti a támogatókat, a rendezvény megvalósításában segítőket.

képek:link

 

Látták: 790